fredag 3 januari 2014

Hemma

Nu är det slut. Fast det har bara börjat.

Flygresan hem från Nya Zeeland gick bra även om vår plan att vara vakna så länge som möjligt för att motverka jetlag funkade sådär. Tullen i USA släppte igenom Erik utan problem men AM fick genomgå en lite mer rigorös kontroll. Ibland är det bra att vara vit och man.

Väl "hemma" på Kastrup var det bråttom för att vi skulle hinna med första tåget men våra väskor kom först och därför hann vi. På Alvesta tågstation mötte Eriks mamma upp för att transportera oss sista biten. Jetlagen tog kanske en vecka att räta ut, vi har sett en hel del vackra soluppgångar.

Så vad händer nu då? Klart vi kommer att resa igen, vi får se vart det bär av. Erik vill till Afrika igen, AM vill se Sydamerika. Så det blir kanske Europa.

Vi skulle kunna avsluta med siffror. Antal länder vi besökte (11), antal gånger vi blivit bestulna (1), antal lästa böcker (37 respektive 11) eller antal mil resta (många). Vi är inte på något sätt redo att göra en "bästa-lista". Man behöver nog smälta det först.

Men en vän till oss frågade om vi skulle sammanställa resan i bokform. Vi får se hur det blir med det, intresse och idéer saknas inte. Hur som helst har inte AMErik rest för sista gången.

Hobbit-Air.

SAS-personalen önskar God Jul.

På perrongen i Alvesta.

Eriks systerson Emile välkomnade oss!

Det är kallt i Sverige.

Ture firade ankomsten till Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar