lördag 28 september 2013

Sista dagen med gänget

Igår sa vi adjö till Little Lambs School och till lärarna där genom att hålla föredrag. AM talade om hur man kan jobba med barn som har språkliga svårigheter och Erik berättade om hur man hanterar barn som har haft en tuff uppväxt på olika sätt. 

Idag har vi också sagt adjö till alla barnen som bor på barnhem genom att följa med dem till en simbassäng och där leka och lära ut simteknik. Vi hade väldigt roligt och vi tror att barnen också hade det. Erik fick en solbränna som blir svår att bräcka.

Efteråt följde vi med tjejerna på Girls' Hostel för att käka lunch. Vi stannade en stund till och gjorde smulpaj med äpple och glass. Sedan stannade vi en stund till och dansade av oss kalorierna. Sedan stannade vi ytterligare en stund till och drog till med middag. Nu är klockan halv tio och vi är nyss hemkomna. Tidigt i säng gäller eftersom vi imorgon ska åka till Pondicherry, en gammal fransk koloni tre timmar härifrån. 

Vi trodde i alla fall att det var tidigt i säng som gällde. AM tänkte att hon skulle gå över till barnhemmet en snabbis och lära sig sätta på sig sin nya sari. Det tig närmare 1,5 timmar.

Lekar i vatten

AM lär Rita att simma.

Erik samtalar med lärarlaget.

Rättvis uppdelning av chokladglass till smulpajen.

Mums tycker Nandhini.

Allt får inte plats i munnen på Lydia.

Även Ture var där.

Dansa bort pajen!

Annie hjälper AM med vikande av sari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar